Faye Blake

Branding profiel

Faye Blake is de initiator van Strut Your Stuff en heeft het succesvolle bedrijf Juxtaposition. Zij is heel goed in de begeleiding van jouw totale branding. In hart en nieren is Faye astrologe en ze treedt op als spreker, bedrijfsconsultant, analiste, therapeut, schrijver en leraar. Ook heeft ze veel ervaring in de PR, marketing en in het runnen van bedrijven. Haar klanten zijn particulieren, starters, bedrijven en internationals. Zij hebben gemeen dat ze allen pioniers zijn. Pioniers die de onorthodoxe en innovatieve aanpak van Faye durven te gebruiken. 

Faye heeft haar master in Cultural Astronomy and Astrology. Haar boek: 'Using Astrology to Create a Vocational Profile: Finding the Right Career direction', is onlangs verschenen.

'Veel van mijn klanten zijn klaar voor een professionele stap en hebben een logo, visitekaartjes en een website nodig. Voor het ontwerp raad ik altijd Karin aan. Zij heeft ook mijn website juxtaposition ontworpen en de samenwerking beviel uitstekend. Voor andere opdrachtgevers werkte ik samen met Peter voor de websitebouw en met Linda voor het tekstschrijven. Dat bevalt zo goed, dat ik dacht waarom niet onze krachten bundelen in Strut. Het is namelijk heerlijk en vrij uniek om te werken met mensen die jou snel begrijpen en samen wat moois voor je creëren.'

Faye Blake: www.fayecossar.com en www.juxtaposition.nl